Ik ben Project Consultant!

Als Project Consultant is het in begin soms moeilijk om je te vinden in een nieuw project, nieuwe collega’s,….  Daarbij komt dan ook nog eens 100x de vraag “wat is een project consultant?” Mede Project Consultant en collega Bianca zal al deze vragen beantwoorden in de blog! Maandelijks komt er een letter bij en kom je wat meer te weten over het reilen en zeilen van een Project Consultant.

De A van Ambitie

Ambitie is een begrip dat voor iedereen een andere definitie kent. Een muzikant kan er naar streven te spelen voor een immens groot publiek. Een atleet tracht de beste prestatie neerzetten om zo medailles en trofeeën te verzamelen.

Maar wat wil jíj?
En wat wil ík? 

Lees meer

De B van Boekenkast

Ik heb een probleem dat iedere boekenverslinder kent. Mijn boekenkast puilt uit. Het is zelfs zo erg dat ik er doorheen de jaren al regelmatig eentje heb moeten bij zetten. Marie Kondo is geen oplossing, want ik heb veel meer dan 30 boeken that spark joy.

Lees meer

De C van Collega’s en collegialiteit

Collega’s, dat zijn de mensen die je elke dag op kantoor tegenkomt. Toch? Als Project Consultant ligt dat net een beetje anders, want wij krijgen gewoonweg twéé toffe groepen om op terug te vallen.

Lees Meer

De letter E van evolutie

Evolutie is het resultaat dat je bekomt wanneer je talent en ambitie combineert. Binnen Unique Career bestaan er verschillende manieren om te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Je krijgt de kans om in verschillende bedrijven en op verschillende afdelingen ervaring op te doen.

Lees Meer