Loading...

Unique Career Talent Academy

Aan onze Talent Academy volg je een uniek opleidingstraject. Onze HR Business Partners bieden je carrière-begeleiding op maat & zorgen voor een omgeving die je ambitie & talent de ruimte geeft om te groeien.

Jouw carrière & ontwikkeling staan centraal. We vinden het belangrijk om je elke dag opnieuw uit te dagen, te begeleiden & te motiveren.


 Training Academy

Training Academy

  1-2 jaar

Contract getekend? Mooi! In deze stap leggen we de basis. We gaan voor jou op zoek naar een project dat echt bij je past. We nodigen je uit op onze welkomdag. Een dag waarop alle nieuwe Project Consultants worden gevierd. Later volgen er een aantal stevige trainingen zoals time management & klantgericht communiceren. Heb je daarnaast nog nood aan een opleiding op maat? Contacteer je HR Business Partner om te bekijken wat mogelijk is.

Business Class

  2-3 jaar

Twee jaar bij Unique Career? Dan word je, mits een positieve evaluatie, uitgenodigd om je kandidaat te stellen voor onze Business Class. Deze intensieve vierdaagse opleiding geeft jou de mogelijkheid om je carrière naar het volgende niveau te tillen en te bouwen aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Communicate
Master Class

Master Class

  3-4 jaar

De Master Class is gericht op het ontwikkelen van de leadership skills van onze high potentials. Doorheen het hele traject kan je opleidingen volgen in functie van jouw projecten & opleidingsbehoeften. Dit opleidingsonderdeel zorgt ervoor dat je als Project Consultant de nodige competenties kan aanscherpen om zo projecten naar een hoger niveau te tillen. 

Expert Trajectory

  4-5 jaar

Heb je al de voorgaande stappen succesvol afgerond? Dan kom je na een positieve evaluatie in aanmerking voor het Expertentraject. Je werkt een Business Case uit waar wij bij Career concreet mee aan de slag kunnen gaan. Slaag je voor de case, dan word je Expert Consultant. We gaan samen aan de slag en bieden projecten op maat aan. 

Diploma

Extra voordelen

Dankzij de Talent Academy blijf je leren & jezelf uitdagen. Naast al die spannende opleidingsmogelijkheden biedt Unique Career al haar Project Consultants ook een aantrekkelijk loon, wagen, tankkaart, maaltijdcheques, ecocheques, gsm-abonnement & een groeps- en hospitalisatieverzekering. 

Benefits

Contacteer ons

Heb je nog vragen?
Onze recruiters Jolien, Fanny & Femke
helpen je graag verder!

+32 3 800 43 16

info@career.be

Stel je kandidaat

Klaar voor een nieuwe missie? En heb je vooral veel zin om te starten in een gevarieerde job waarin groei en opleiding centraal staan? Solliciteer dan vliegensvlug en word regisseur van jouw carrièreplan!

Solliciteer nu

Volg ons op sociale media