De Talent Academy dat werkt zo 

Bij Unique Career staat jouw carrière en ontwikkeling centraal. Met goed hoogopgeleide consultants, kunnen we onze klanten het best bedienen én creëren we vertrouwen. 

Samen groeien

Stappen zetten we samen. Daarom geven we regelmatige opleidingen om onze consultants te laten uitgroeien tot senior consultants. We voorzien volgende drie niveau’s: 

Training Academy: verwelkoming, sollicitatietraining, klantgericht communiceren en timemanagement. 

Business Class: een echt leiderschapsparcours met ‘Insights’, ‘Stressmanagement’, ‘Effectief communiceren’ en ‘Beslissingen beïnvloeden’. 

Master Class: een kwalitatief programma dat aansluit op de Business class. Dit opleidingstraject is een echte springplank voor jouw carrière.

Aan het eind van de Business en Master Class, heb je er niet alleen een leerrijke en leuke periode opzitten, omdat je de opleiding volgt met een groep gelijk gestemden, heb je er een hoop nieuwe collega-vrienden bij én krijg je een officieel diploma. 

Insights - Kleur bekennen

De Insightskleuren zijn eigenlijk een psychologisch theoretisch model waarop mensen worden ingedeeld aan de hand van hun vaak onbewuste psychologische (communicatie-)voorkeuren. 

Uiteraard gaan we hier niet voor een een saaie theoretische les, maar een leuke, interactieve en inspirerende dag met een heleboel oefeningen en tools.

Aan de hand van 4 stappen leer je je eigen kleur kennen. Daarenboven leer je ook kleuren bij anderen te herkennen en daarop in te spelen. 

Stap 1:  Ik leer over mezelf 

Stap 2:  Ik leer de verschillen tussen mensen kennen 

Stap 3: Ik stel m'n gedrag meer af op anderen om effectiever te handelen 

Stap 4: Ik onderneem een actie en breng ze ook meteen in de praktijk 

Als kers op de taart ga je met een boekje over jezelf naar huis  Hierin wordt perfect beschreven hoe jouw psychologische voorkeuren je gedrag en communicatie met anderen bepalen. Wat kan je zelf doen om effectiever te communiceren met tegengestelde profielen. Het is als een ware een boekje met tips & tricks betreffende betere communicatie op de werkvloer. 

Revolv 

Onze vaste opleidingspartner is Revolv. Een team van jonge, dynamische cursusverantwoordelijken die ooit starten met het opleidingsinitiatief ‘De mobiele school’ om straatkinderen aan te sporen naar school te gaan.