Loading...

Op zoek naar een snelle, kwalitatieve oplossing in jouw team?

Onze Project Consultants zijn meteen inzetbaar! Een vacature die dringend, tijdelijke of moeilijk in te vullen is? Wij garanderen een snelle match voor jouw organisatie.

Een lange sollicitatieprocedure besparen? Geen probleem!

Een grondige screening van kwaliteiten en competenties? Dat hebben wij voor jou al gedaan. Wie nood heeft aan snelle support en ruime knowhow, kan blind vertrouwen op onze getalenteerde Project Consultants. Tijdelijk en/of dringend versterking gezocht van bachelor- en masterprofielen die overlopen van goesting en kennis?

Ervaren profielen gepassioneerd door variatie en uitdaging!

Unique Career telt meer dan 350 Project Consultants die voor een specifieke opdracht aan de slag zijn bij kmo’s en corporate bedrijven. Wil je ook tijdelijk een toptalent inschakelen in je team of organisatie? Afhankelijk van je vraag matchen wij het juiste profiel met een ijzersterk cv.

  • Hoogopgeleid en multi-inzetbaar met een échte can-do mentaliteit
  • Expertise in office support, marketing, sales, logistiek of hr
  • Vlot in het Nederlands, Frans en Engels, zowel gesproken als geschreven
  • Een proactieve attitude zodat het werk meteen aangepakt wordt

Heb je openstaande vacatures of ben je op zoek naar ondersteuning? Benieuwd hoe onze gepassioneerde Project Consultants de beste support geven?

Maak kennis met enkele van onze Project Consultants

Swipe om ze allemaal te ontdekken!

Onze consultants zijn getraind om direct in te springen
in één van onderstaande vakgebieden:

Office Support
Office Support
Sales
Sales
Human Resources
Human Resources
Logistics, purchase & legal
Logistics, purchase & legal
Management Support
Management Support
Marketing Communications
Marketing Communications

Wist je dat … Unique Career 100 % op maat werkt?

We selecteren samen het ideale drietalige, hoogopgeleide profiel, leggen de nodige supportperiode vast en zijn doorheen het project altijd beschikbaar om er een succesvol vervolg aan te breien. Bespreek jouw vraag met onze collega’s en houd je personeelsbestand altijd op peil.

De pluspunten van projectsourcing, toegelicht door Federgon

Hoe kan projectsourcing de ambities van de arbeidsmarkt mee helpen realiseren? Op die vraag en nog vele andere biedt Federgon, de federatie van hr-dienstverleners, een antwoord in haar whitepaper. Om de nodige inzichten te verwerven, organiseerde Federgon in 2021 een survey bij 200 projectmedewerkers en 36 opdrachtgevers. Unique Career biedt je gratis de resultaten en 8 heldere conclusies aan via onderstaande downloadlink. Waardevol leesvoer voor bedrijfsleiders, hr-verantwoordelijken en leidinggevenden die de kwaliteit van hun diensten, producten en mensen vooropstellen.