Loading...

Het verhaal: Gitte Peeters, Business Unit Manager over Unique Career 

“In 2020 bestond Unique Career 10 jaar. Een mijlpaal! Hoe verklaren we ons succes? Bij tijdelijke personeelsnoden helpen wij onze klanten razendsnel uit de nood met kwalitatieve en flexibele werkkrachten. Voor onze kandidaten is Unique Career de springplank naar een geslaagde carrière. Als Project Consultant kunnen ze op korte tijd een indrukwekkend cv uitbouwen. Wij maken het verschil door de vraag van de klant perfect te koppelen aan de verwachtingen van de kandidaat. Die ene ‘match made in heaven’, daar gaan wij naar op zoek.”

Een boeiend traject voor toptalent

“Onze Project Consultants zijn simply the best. Stuk voor stuk hebben ze een bachelor- of masterdiploma op zak en delen ze de typische Career drive: goesting om hard te werken en topkwaliteit te leveren. Op projectbasis voeren ze afwisselende functies uit in tal van sectoren. De ideale manier om zichzelf te ontplooien en te ontdekken welke richting ze écht uit willen. Dankzij ons interne opleidingstraject, de Talent Academy, krijgen hun vaardigheden bovendien een sterke boost. Last but not least kunnen ze rekenen op persoonlijke begeleiding van onze HR Business Partners. Een buitenkans!”

De kroon op het harde werk

“Onze werkwijze werpt duidelijk zijn vruchten af, want onze klanten hebben 100% vertrouwen in Unique Career. De kers op de taart? De verkiezing tot Trends Gazelle, en dat al voor het 5de jaar op rij. Het bewijs dat Unique Career Belgium een snelgroeiend en innoverend bedrijf is. Ik ben terecht fier op de evolutie die we de afgelopen 10 jaar hebben doorgemaakt!”

Zin om met ons in zee te gaan? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Neem contact met me op via gpeeters@career.be of let's connect op LinkedIn !


Unique groep  

Unique Career maakt deel uit van de Starbrand Unique. De Unique groep bundelt drie sterke merken met elk een specifieke focus: UniqueExpress Medical en natuurlijk Unique Career. De Unique groep zit onder de vleugels van RGF Staffing, een vaste waarde in het Europese HR-landschap. Unique Career geniet van de voordelen, deel uit te maken van een sterke internationale groep, zonder de lokale focus & persoonlijke aanpak te verliezen. Wij hebben aandacht voor onze Project Consultants, voor onze klanten & natuurlijk ook voor onze eigen interne staff. Bij Career creëren we duurzame carrières & waardevolle partnerships.