Loading...

X Detail

Xiu graag

Er was een klein beetje creativiteit voor nodig, maar een passend onderwerp voor de letter X is gevonden! Of je het nu correct spelt of op bovenstaande manier, de boodschap is duidelijk: ik zie je graag. Je kan dit tegen jezelf zeggen wanneer je ’s ochtends in de spiegel kijkt. Je kan dit horen uit de mond van je vrienden, familie en/of partner. Maar het is ook zeker mogelijk om door je werkgever graag gezien te worden. Uiteraard bedoel ik dit op een manier die niet grensoverschrijdend is, namelijk in de vorm van waardering. Bij Unique Career grijpen ze elke kans om dit te tonen, want ze zijn ons allemaal enorm dankbaar voor onze dagelijkse inzet. En dat is natuurlijk wederzijds, want het is niet makkelijk om voor zoveel Project Consultants constant nieuwe, geslaagde uitdagingen te zoeken.

De events die twee keer per jaar georganiseerd worden, zijn een geweldig voorbeeld. Ze sparen kosten noch moeite om er voor iedereen een geslaagde avond van te maken, wat natuurlijk niet evident is voor zo’n grote en vooral groeiende groep. Ik kijk al weer uit naar het event in februari, want zo geven ze ons ook de kans om elkaar te zien en bij te kunnen praten.

Daarnaast zijn het vooral de kleine dingen die het hem doen. We krijgen maandelijks een digitale nieuwsbrief toegestuurd waarin de hoogtepunten van de afgelopen periode een plaats in de spotlight krijgen. Verder wordt binnen Unique Career gebruik gemaakt van Speakap, wat in feite een social media platform is. Langs deze weg krijgen we updates over alles dat leeft binnen PJS. We ontdekken o.a. wie op welk project kan opstarten en welke (werk)verjaardagen er gevierd mogen worden. Ook wanneer iemand besluit om het bedrijf te verlaten – we zullen je missen, Kathrin – of de sprong waagt naar een nieuwe functie binnen Unique – je gaat dat goed doen, Aileen – kunnen we dit lezen op Speakap.

Jaarlijks belonen Sinterklaas en de Paashaas ons met allerlei lekkers. Het geweldige team van Unique Career reist dan als officiële hulpjes het land rond om iets kleins uit te delen aan alle brave Project Consultants. Om de zoveel tijd steekt er ook een super lief bericht in de brievenbus. Zo worden jarigen beloond met een kaartje én cinema tickets, en kregen we een super lief en vooral persoonlijk bericht op #complimentday.

Om af te sluiten, vind ik het ook zeker de moeite waard om te melden dat Unique Career niet alleen waardering toont voor het team en de Project Consultants. Op dit moment kan je op de Instagram en Facebook pagina’s genieten van een hele reeks inspirerende quotes die hun inspiratie halen uit internationale, onofficiële ‘feest’dagen zoals Stress Awareness Day, World Kindness Day en Boss Day. Verder komt ook ieder jaar de Pink Ribbon beweging terug. Hiermee draagt Unique Career een steentje bij in de strijd tegen borstkanker.

Aan iedereen bij Unique Career: enorm bedankt om altijd in ons te geloven en door een positieve sfeer te creëren. Wij krijgen zelden de kans om te tonen dat wij ook waarderen wat jullie voor ons doen. Dus bij deze even een expliciete en welverdiende BEDANKT aan het volledige team.