Loading...

De C van collega’s en collegialiteit

Collega’s, dat zijn de mensen die je elke dag op kantoor tegenkomt. Toch? Als Project Consultant ligt dat net een beetje anders, want wij krijgen gewoonweg twéé toffe groepen om op terug te vallen.

C Van Collega's En Collegialiteit Detail

Enerzijds heb je de rechtstreekse collega’s op ons project. De mensen in wiens team we werken, aan wie we rapporteren en met wie we ’s middags onze bokes opeten. Met veel plezier denk ik terug aan de dagen die ik met al mijn vorige collega’s heb doorgebracht. Bij Alken-Maes namen we bijvoorbeeld iedere vrijdag de tijd om onze weekendplannen met elkaar te bespreken. Bij IIMAK mocht ik mee het beest gaan uithangen op de teambuilding in boerderij thema. En het aankoopteam van Arte heb ik twee keer getrakteerd op een homemade sushi lunch.

Anderzijds zijn er de mede consultants. Jammer genoeg hebben wij niet de luxe elkaar elke dag te zien tenzij je heel uitzonderlijk samen op een project zit. Hierdoor laten we ons echter niet tegenhouden! Twee keer per jaar verzamelen we met z’n allen op de Kick On en Kick Off. Dit zijn dé events van het jaar. Zoals het de reputatie van Unique Career beaamt zijn dit zeker geen saaie personeelsfeesten, maar toffe bijeenkomsten waarbij de sfeer en activiteiten op en top in orde zijn. Wat is de laatste keer dat jij als werkuitje bent gaan lasershooten, skiën, snowboarden, VR gamen… ?

Binnen welke categorie de collega’s ook vallen, je kan er altijd op rekenen. Je kan steeds bij hen terecht met vragen of voor een gezellige babbel. Ze (onder)steunen je bij alles wat je doet en zorgen ervoor dat je de dagen goedgehumeurd doorkomt. Collegialiteit doet wonderen!

Omdat foto’s meer zeggen dan duizend woorden laat ik onderstaande sfeerbeelden de rest van dit verhaal vertellen.

Doei doei (#NederlandseRoots)
Bianca