Loading...

De letter T van Talent

Om even helemaal terug te grijpen naar het begin van deze blog: ik moest iets uitwerken rond de slogan “Linking Talent with Ambition“. Beide onderwerpen zijn doorheen de verschillende posts al aan bod gekomen, maar aangezien ambitie een eigen post kreeg, verdient talent er uiteraard ook eentje.

Talent Detail

Hoe je het ook draait of keert, talent past perfect binnen de discussie van nature vs. nurture. Wie weet ben je geboren met het vermogen om iedereen te doen lachen, of misschien heb je gestudeerd om culinaire meesterwerken op tafel te kunnen zetten. Ongeacht de oorsprong van je talent is er bij Unique Career altijd wel iemand die het ziet en die het waardeert. Daarnaast geven ze je ook de kans om je talenten uit te bouwen of om nieuwe talenten te ontdekken aan de hand van allerlei trainingen. Een combinatie van beide aspecten dus!

In december start de nieuwste reeks opleidingen: de Master Class. Deze reeks van vier opleidingsdagen bouwt verder op hetgeen al aan bod kwam in de Business Class. Denk aan onderwerpen zoals leadership en presentatieskills. Dit is niet enkel voorbehouden voor wie al jaren in dienst is, want ook nieuwe werknemers kunnen zichzelf ontwikkelen met trainingen rond time management en sessies over efficiënt communiceren. Kortom: voor ieder wat wils! Daarnaast is het ook mogelijk om e-learnings te volgen op de website van de VDAB. Dit kan je op eender welk moment doen op je eigen tempo. Heb ik al laten vallen dat dit allemaal gratis is? Check it out!

Zoveel keuzes, zoveel kansen… Er zijn mensen die bewust starten als Project Consultant omdat ze nog niet goed weten welke richting ze uit willen en ze hopen langs deze weg inspiratie op te doen. Toch is het ook zeker mogelijk om binnen het domein van PJS gerichtere projecten aan te nemen. Hoe langer je namelijk in dienst bent, hoe meer inspraak je krijgt. Dit gaat dan o.a. over het type sector of de afdelingen waarbinnen je tewerkgesteld kan worden. Natuurlijk kan Unique Career geen projecten tevoorschijn toveren als er op dat moment geen mogelijkheden zijn binnen het gewenst domein, maar ze doen er wel alles aan om die kansen te creëren. Voor iedere Project Consultant het ideale project vinden? Dat is stiekem de ambitie én het talent van het sales team.