Loading...

Onze Project Consultants, uw professionele houvast

Wanneer de hoeveelheid werk in stijgende lijn gaat, biedt projectsourcing een betrouwbare reddingsboei voor uw organisatie. Getalenteerde professionals springen tijdelijk bij om uw teams te versterken en de workload te verlichten. In een ontwapenende videoreeks vertellen ze hoe ze hun klanten ontzorgen, wat de pro’s van projectsourcing zijn en hoe ze zichzelf continu bijscholen.


Wanneer kan u een Project Consultant inschakelen?

Tijdelijke ondersteuning komt in allerlei situaties goed van pas. Wij zijn heel graag uw trouwe bondgenoot in de volgende omstandigheden:

  • Er is een tijdelijke nood omdat een collega binnenkort in zwangerschapsverlof gaat. 
  • Een werknemer valt plots uit wegens ziekte, waardoor andere teamleden moeten bijspringen.
  • Een vacature staat al een tijdje open en de geschikte match is nog niet gevonden.
  • Er start een nieuw project op binnen uw bedrijf waardoor er extra workload is (vb SAP implementatie, nieuwe ERP systeem, ...)
  • Het is extra druk omwille van een piekperiode van enkele maanden.

In deze scenario’s vallen onze Project Consultants in. Zij houden de professionele motor draaiende, zodat uw collega’s niet continu moeten bijspringen. Het resultaat? Uw vaste medewerkers kunnen met een gerust hart focussen op hun takenpakket. Milieubedrijf Vanheede is alvast fan van de formule.

“Soprema werkt nog maar sinds kort met Project Consultants bij tijdelijke ondersteuning of extra projecten.  Het grote voordeel is dat zij onmiddellijk inzetbaar en zeer flexibel zijn.   Met hun achtergrond en kennis is het fijn te zien dat ze snel zaken oppikken.  Hadden we maar eerder gekozen voor outsourcing!  De snelle service en grote betrokkenheid maakt dat het zowel voor Soprema als de Project Consultants steeds een fijne samenwerking is, met een goede opvolging.”

HR Departement
Soprema NV

Maak kennis met onze Project Consultants

Onze Project Consultants kiezen bewust voor tijdelijke functies waarin ze uw organisatie maximaal ontzorgen. Ze zijn proactief, hebben een zeer korte leercurve en zijn onmiddellijk inzetbaar. Ze integreren zich moeiteloos in uw team en weten van aanpakken. Nog niet helemaal overtuigd? Dan laten wij graag onze Project Consultants zelf aan het woord. Houd deze pagina zeker in de gaten, want elke twee weken delen we een gloednieuwe video waarin ze de voordelen van projectsourcing uit de doeken doen.

#1 Project Consultant Camille

Camille Boone bijt de spits van onze videoreeks af. Zij ondersteunt Deloitte nv als Mobility Officer. Zo wordt de extra workload soepel opgevangen. Wat zijn volgens haar de kernkwaliteiten van een Consultant? Dat ontdekt u in haar getuigenis.

#2 Project Consultant Julie

In de tweede aflevering neemt Julie Geukens plaats voor de camera. Zij schoof de afgelopen drie jaar door naar verschillende functies bij Q8. De voordelen van zo'n langdurige opdracht binnen eenzelfde bedrijf? Julie kent het bedrijf, de systemen en intussen ook de collega's van verschillende afdelingen. Verschuift ze naar een andere afdeling, neemt Julie dus telkens haar kennis mee!  

#3 Project Consultant Giuseppe

Aflevering 3, Project Consultant Giuseppe Frenda aan het woord. Hij is momenteel aan de slag bij Medimundi én bij Cartamundi: een 50/50 opdeling onder twee verschillende functies. Giuseppe's situatie geeft perfect de flexibiliteit weer waarover onze Project Consultants beschikken. Ontdek meer over hoe hij vlot tussen projecten switcht in zijn getuigenis!

#4 Project Consultant Jolien 

Jolien Vermassen is de volgende die plaats neemt voor de camera. Zij ging aan de slag bij BOSS Paints en zorgde dat de achterstand die werd opgebouwd door een langdurige ziekte in een mum van tijd werd weggewerkt. Jolien zet bij BOSS Paints werkelijk al haar talenten in de verf: ze voert namelijk twee verschillende marketingfuncties uit. Meer weten over de eindeloze mogelijkheden van werken met Project Consultants? Luister snel de getuigenis van Jolien!

#5 Project Consultant Lianna

Onze reeks is intussen over de helft. Dit keer neemt Project Consultant Lianna plaats voor de camera. Ze is momenteel aan de slag als transportplanner bij Alpro. Lianna werd initieel ingezet om een drukke periode mee op te vangen, maar al snel werd duidelijk dat ze haar taken in een mum van tijd oppikt. Daardoor werd haar takenpakket steeds uitgebreider! Hoe een Project Consultant moeiteloos verschillende van uw openstaande vacatures invult, ontdek je hier.

#6 Project Consultant Iebe

Dacht je ondertussen alles te weten over Project Consultants? Think again! Iebe, die momenteel twee functies bekleedt bij Alcon, vertelt hoe makkelijk vormgegeven wordt aan nog niet bestaande functies binnen een bedrijf. Dankzij de tests die al onze Project Consultants aan het begin van hun loopbaan bij Unique Career afleggen én de verdere opvolging en opleidingen doorheen hun traject, kunnen bedrijven rekenen op een betrouwbare werkkracht die verschillende taken in een mum van tijd eigen maakt.

#7 Project Consultant Dounia

In de voorlaatste aflevering van onze reeks neemt Project Consultant Dounia plaats voor de camera. Zij vervult momenteel de functie van Quality Analyst bij Spaas, waar er tijdelijk een extra workload is. Een opdracht die Dounia dankzij het grote leervermogen en de flexibiliteit van een Project Consultant probleemloos vervult, ondanks dat de collega die voor de overdracht zou zorgen vroegtijdig uitviel. Benieuwd naar andere kernkwaliteiten van een Project Consultant? Dounia vertelt het je graag!

#8 Project Consultant Ruben

Als laatste aan de beurt in onze videoreeks is Ruben Courant, die momenteel bij Unique, ons moederbedrijf, aan de slag is als hr-consultant. Onze Project Consultants maken binnen onze organisatie deel uit van een snel inzetbare, flexibele schil. Ze vormen een onmiddellijke plug & play en houden de kantoren in balans wanneer er nieuwe collega's gezocht worden, die binnenkort pas kunnen starten. Dankzij welke kernkwaliteiten onze Project Consultants steeds the key to the solution vormen? Dat hoor je in de video van Ruben

Ondersteuning voor elk type sector 

Dankzij hun bachelor- of masterdiploma hebben onze Project Consultants een solide basis, die ze met plezier verbreden. Ze zijn sterk drietalig, dompelen zich onder in nieuwe materies en scherpen hun vaardigheden pijlsnel aan, zodat wij diverse sectoren kunnen ondersteunen waar nodig: administratie, hr, logistiek, sales, marketing …

“Door de werkwijze van Unique Career zijn de Project Consultants heel gemotiveerd. Bovendien verloopt alle administratie digitaal: van contracten, over prestaties, tot facturen. Een groot voordeel!

 - Mie Vandekerkhove, HR-recruitment Team Lead bij Vanheede 

Interesse in projectsourcing? Wilt u een specifieke functie tijdelijk invullen? Wij koppelen u meteen aan de juiste Project Consultant.