Snel aan de slag na de schoolbanken? Yes, please!

Na al die jaren met je neus in de boeken, sta je te springen om de arbeidsmarkt te veroveren. Eerst nog even genieten, daarna enthousiast aan de slag? Prima! Schrijf je in als project consultant bij Unique Career en binnen de kortste keren neem je een uitdagend project onder de arm. 

Wat houdt de job van project consultant in?

Welke richting wil je uit met jouw carrière? Dat is de vraag van één miljoen … Eén ding weet je zeker: elke dag hetzelfde stramien doorlopen, is niets voor jou. En dat hoeft ook niet! Als project consultant proef je van afwisselende taken, verschillende werkgevers en uiteenlopende sectoren. Je cv én je netwerk dikken aan, je skills worden flink aangescherpt. Zo ontdek je in no time welk professioneel pad jij wil bewandelen. Bovendien hechten we veel belang aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Stilstaan is achteruitgaan, dus wij drukken het gaspedaal stevig in.

Scoor je eerste job én festivaltickets 

Op kamp met de jeugdbeweging, zwoele avonden op een gezellig terras, een tripje met je beste vrienden … Terwijl jij alles uit je laatste vakantiedagen als student haalt, brengen wij je allereerste project op je radar. Geen ellenlange zoektocht, wél een snelle en vlotte opstart. Maar voordat je de werkvloer betreedt, maak je misschien nog een tussenstop op de festivalweide … Als je je nu registreert als project consultant, kom je in aanmerking voor een duoticket voor een festival naar keuze*. Geen betere manier om het studentenleven vaarwel te zeggen!

Registreer je HIER >>