Career Community 

Unique Career is getting bigger. Onze Project Consultants slaan hun vleugels uit naar grote projecten & bedrijven. Bij Career vinden we het daarom belangrijk om iedereen te verbinden. Het Career-gevoel zeg maar, verspreiden we met veel trots & overgave onder de staff & alle Project Consultants. Hoe we dat doen? Doorheen het jaar organiseren we verschillende events, delen we successen & verhalen via sociale media en krijg je onze Inside-out nieuwsbrief in je mailbox met het laatste Careernieuws. 

De F van Facts

In oktober kon je mij terugvinden op FACTS in Gent, het walhalla voor alles dat geeky is. Op deze conventie kan je je uitleven met het spelen van verschillende games, hier komen fandoms samen en is het veel te makkelijk om handen vol geld uit te geven aan super leuke goodies waar je eigenlijk geen nood aan hebt. Het was voor mij de allereerste keer dat ik kon gaan als bezoeker, na er al een aantal keer gewerkt te hebben, en het was absoluut voor herhaling vatbaar!

Lees meer

Let's get together  

Je carrière schiet als een komeet de lucht in. Maak zeker eens tijd voor een tussenlanding om je collega-Consultants beter te leren kennen. Snowboarden, skiën, lasershooten, dansen of gewoon genieten van lekkere cocktails?  Bij Career organiseren we een heel jaar door evenementen om het Career-gevoel te boosten.

Lees meer

Je Career peter of meter 

Een nieuwe job zorgt voor een heleboel kriebels. Er komt heel wat leuks op je af. Geen zorgen, ervaren Project Consultants nemen je op sleeptouw. Praktische tips vergaren, ideeën uitwisselen, vragen om feedback of gewoon wat gezellig bijbabbelen. Je Career meter of peter staat, zoals dat hoort, altijd voor je klaar.

Lees meer

We love compliments 

Complimentjes geven we elke dag, maar op 1 maart gingen we all the way. Unique Career is trots op haar Project Consultants. Een oprechte, persoonlijke relatie met onze Consultants zit in ons DNA.

Lees meer