Loading...
Omzeil de krappe arbeidsmarkt via flexibilisering en projectsourcing

Omzeil de krappe arbeidsmarkt via flexibilisering en projectsourcing


In 2024 wordt het vissen in de krappe arbeidsmarkt nog uitdagender. Trendwatchers van #ZigZagHR voorspellen dat full employment, waarbij 80 % van de bevolking tussen 20 en 65 jaar aan de slag is, in aantocht is. Die mijlpaal hebben we sinds de jaren ‘60 niet meer kunnen evenaren. De oplossing voor het angstzweet dat nu als werkgever over je rug sijpelt? Flexibilisering op de werkvloer.

Flexibilisering als oplossing

Meer flexibiliteit op het werk is hét antwoord op de steeds schaarsere arbeidsmarkt. Enerzijds zijn er steeds meer flexi-jobbers. Variatie vormt voor de nieuwe generatie een belangrijk stokpaardje. Als werkgever kan je daarom best een flexibel arbeidsreglement ontwerpen, waardoor afwisseling mogelijk wordt. Anderzijds vragen bedrijven ook zelf om flexibel personeel. Zo kunnen ze tijdelijke, dringende of moeilijk in te vullen vacatures wegwerken.

Het antwoord van Unique Career: projectsourcing

Kampt jouw organisatie met vacatures die maar niet ingevuld raken of waarvoor onmiddellijk iemand gevonden moeten worden? Als ervaren hr-partner biedt Unique Career doeltreffende oplossingen voor tijdelijke personeelsnoden. Dat doen we via projectsourcing. Dankzij deze flexibele vorm van tewerkstelling geniet je als werkgever van vlot inzetbare werkkrachten en maak je komaf met openstaande vacatures. Wij matchen jouw bedrijf vakkundig aan de juiste kandidaat.

Maak kennis met onze Project Consultants 

Unique Career beschikt over meer dan 300 Project Consultants. Deze sterke uitzendkrachten zijn stuk voor stuk hoogopgeleid, vlot meertalig en meteen inzetbaar. Van sales, over marketing, tot managementsupport. Onze enthousiaste projectmedewerkers versterken je team waar nodig en dompelen zich in een mum van tijd onder in zowel de job als je bedrijfscultuur: de ideale oplossing voor jouw brandende vacature.

Breng jij graag meer flexibilisering naar de werkvloer?
Ontmoet enkele van onze beschikbare Project Consultants >>