Onze bedrijven

Elk bedrijf is anders georganiseerd. Het kapitaal van uw onderneming zijn echter de professionals die u tewerkstelt. Afhankelijk van uw specifieke behoeften, stelt Unique Career u de juiste Project Consultants voor. Bent u benieuwd naar wat andere bedrijven vertellen over de samenwerking met Unique Career? We stellen met trots enkele van onze partners aan u voor.

"Nadat enkele collega's uit het team aan kindjes begonnen, zijn we bij Fuji Oil op zoek gegaan naar kwalitatieve vervanging. Daarbij was het vooral belangrijk dat we gedurende de hele periode op dezelfde personen konden rekenen. Onze Project Consultants pikten van bij de opstart de zaken snel op en konden zich vlot aanpassen aan onze bedrijfscultuur. Alle projecten konden blijven doorlopen en dat is natuurlijk erg fijn." 

Fanny Matthijs
HR-manager bij Fuji Oil Europe

"Voor tijdelijke opdrachten gaat onze voorkeur uit naar outsourcing. Het biedt een belangrijke dubbele garantie: enerzijds de kwaliteit van de Consultants en anderzijds de directe inzetbaarheid gedurende de gevraagde periode. Unique Career presenteert een grote dosis reactiviteit. Project Consultants worden kort en goed opgevolgd. De Careermedewerkers die wij reeds hebben mogen verwelkomen hadden bovendien steevast een topmentaliteit."

Patrick Knudde
Head Operations & Human Resources bij Isolava

“In de loop der jaren hebben we met Unique Career een fijne samenwerking opgebouwd. Unique Career is onze partner voor tijdelijke ondersteuning bij o.a. zwangerschapsvervanging en projecten. Unique Career staat ons steeds met raad en daad bij in de zoektocht naar de meest geschikte medewerkers. Kortom, de samenwerking met Unique Career is ‘uniek’!” 

Sophie De Luyck
HR Manager bij Panasonic​

"Onze Project Consultant, Marlies werd ingeschakeld naar aanleiding van een dringende nood op onze sales afdeling. Marlies zorgt voor creativiteit & heeft zich ook reeds op andere afdelingen zeer nuttig gemaakt. Een manusje-van-alles van alles noem ik ze wel eens. Ze is zeer flexibel en ondersteund ons op een correcte manier waar nodig. Wat voor Campine en al haar collega's misschien nog het fijnste is, is dat Marlies gewoon een vaste collega lijkt. Ze maakt echt deel uit van het team. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Unique Career."

Katrien De Seranno
HR Officer Talent Management