Testimonials - onze partners aan het woord

Elk bedrijf is anders georganiseerd. Het kapitaal van uw onderneming zijn echter de professionals die u tewerkstelt. Afhankelijk van uw specifieke behoeften, stelt Unique Career u de juiste Project Consultants voor. Bent u benieuwd naar wat andere bedrijven vertellen over de samenwerking met Unique Career?
We stellen met trots enkele van onze partners aan u voor.

"Nadat enkele collega's uit het team aan kindjes begonnen, zijn we bij Fuji Oil op zoek gegaan naar kwalitatieve vervanging. Daarbij was het vooral belangrijk dat we gedurende de hele periode op dezelfde personen konden rekenen. Onze Project Consultants pikten van bij de opstart de zaken snel op en konden zich vlot aanpassen aan onze bedrijfscultuur. Alle projecten konden blijven doorlopen en dat is natuurlijk erg fijn." 

Fanny Matthijs
HR-manager bij Fuji Oil Europe - Gent

"Voor tijdelijke opdrachten gaat onze voorkeur uit naar outsourcing. Het biedt een belangrijke dubbele garantie: enerzijds de kwaliteit van de Consultants en anderzijds de directe inzetbaarheid gedurende de gevraagde periode. Unique Career presenteert een grote dosis reactiviteit. Project Consultants worden kort en goed opgevolgd. De Careermedewerkers die wij reeds hebben mogen verwelkomen hadden bovendien steevast een topmentaliteit."

Patrick Knudde
Head Operations & Human Resources bij Isolava - Wielsbeke

“In de loop der jaren hebben we met Unique Career een fijne samenwerking opgebouwd. Unique Career is onze partner voor tijdelijke ondersteuning bij o.a. zwangerschapsvervanging en projecten. Unique Career staat ons steeds met raad en daad bij in de zoektocht naar de meest geschikte medewerkers. Kortom, de samenwerking met Unique Career is ‘uniek’!” 

Sophie De Luyck
HR Manager bij Panasonic​ - Asse

"De samenwerking met Eline verloopt op een hele positieve en professionele manier. Eline is een hele vriendelijke, beleefde en plichtsbewuste dame. Ze heeft zich ontzettend snel ingewerkt in de functie. Je merkt echt dat ze al werkervaring had. Ook in het hele bedrijf heeft ze zich snel geïntegreerd. Ze heeft een goed contact met zowel de interne collega's als de vertegenwoordigers. Eline heeft een heel goed inzicht; ze denkt na over wat er van haar gevraagd wordt en durft kritisch te reageren. Als ze twijfelt over iets, stemt ze het liever nog eens extra af. Verder begrijpt ze de noden van de klanten ook heel goed; ze snapt wat er gevraagd wordt en welke opvolging dat nodig heeft. Ze neemt hiervoor haar verantwoordelijkheid en probeert ook zoveel mogelijk proactief te handelen. Ik heb echt niets aan te merken op de prestaties van Eline. Zij heeft nog maar eens bewezen dat de Project Consultants van Unique Career echt heel veel in hun mars hebben. Wij zijn echt nog nooit teleurgesteld geweest!"

Arte
Customer Service Coordinator - Zonhoven

"Verstrengde regelgeving binnen de financiële sector zorgt ervoor dat wij als partner in betaaloplossingen geconfronteerd worden met een tijdelijk sterke toename in werk. We zijn gebonden aan strakke deadlines waardoor snel schakelen noodzakelijk is. Unique Career voldoet aan bovenstaande eisen en biedt voor ons een kwalitatieve oplossing. We kunnen steeds rekenen op de beste consultants voor de job. Daarnaast merken we dat de kandidaat-consultants steeds goed gebriefd zijn over de projectinhoud en tevens op de hoogte zijn van onze bedrijfsactiviteiten en -cultuur. Naast de kwalitatieve instroom kunnen wij bij Unique Career rekenen op een correcte administratieve opvolging en hebben wij een vaste contactpersoon die een antwoord biedt op al onze vragen."

Emily Deroo
Head of HR CCV Belgium NV - Ieper

"Binnen Multipharma hebben we regelmatig opdrachten waarbij we op zoek gaan naar tijdelijke krachten. Hierbij maken we een weloverwogen afweging tussen uitzendarbeid en detachering. Momenteel hebben we 3 consultants van Unique Career die op ons HQ tewerkgesteld worden. Hierbij zijn we uitermate tevreden over de kwaliteit van de medewerkers, hun polyvalentie en de reactiviteit van Unique Career. Verder zijn het aangename collega’s, die zich snel aanpassen aan de werkomgeving en die beschikken over een zeer professionele werkattitude. Wij zijn ieder geval een tevreden klant!"

Vanessa Gillijns
HR Business Partner - Anderlecht

"De projectmedewerkers van Unique Career zijn echte kameleons. Je merkt onmiddellijk dat ze het gewoon zijn om zich aan te passen aan nieuwe omgevingen, nieuwe werkwijzen en nieuwe collega’s. Ze blinken dan ook uit in de snelheid waarmee ze hun taken aanleren en uitvoeren. Bovendien brengen ze vaak interessante ervaringen mee uit vorige projecten die ze graag delen met hun nieuwe collega’s. Zowel de medewerkers van Unique Career zelf, als de consultants die ze uitzenden, zijn zeer flexibel, snel en leveren kwaliteitsvol werk!"

Janne Hermans
Talent Acquisition & Development Expert

" Soprema werk nog maar sinds kort met project consultants bij tijdelijke ondersteuning of extra projecten. Het grote voordeel is dat zij onmiddellijk inzetbaar en zeer flexibel zijn. Met hun achtergrond en kennis is het fijn te zien dat ze snel zaken oppikken. Hadden we maar eerder gekozen voor outsourcing! De snelle service en grote betrokkenheid maakt dat het zowel voor Soprema als de project consultants steeds een fijne samenwerking is, met een goede opvolging. “

HR Department
Soprema NV

Overtuigd? Heeft u een vraag voor ons?

Dan kan u altijd terecht bij de Business Development Manager uit uw regio. Wij helpen je met plezier verder!

Contacteer ons