Onze bedrijven

Elk bedrijf is anders georganiseerd. Het kapitaal van uw onderneming zijn echter de professionals die u tewerkstelt. Afhankelijk van uw specifieke behoeften, stelt Unique Career u de juiste Project Consultants voor. Bent u benieuwd naar wat andere bedrijven vertellen over de samenwerking met Unique Career? We stellen met trots enkele van onze partners aan u voor.

"Nadat enkele collega's uit het team aan kindjes begonnen, zijn we bij Fuji Oil op zoek gegaan naar kwalitatieve vervanging. Daarbij was het vooral belangrijk dat we gedurende de hele periode op dezelfde personen konden rekenen. Onze Project Consultants pikten van bij de opstart de zaken snel op en konden zich vlot aanpassen aan onze bedrijfscultuur. Alle projecten konden blijven doorlopen en dat is natuurlijk erg fijn." 

Fanny Matthijs
HR-manager bij Fuji Oil Europe - Gent

"Voor tijdelijke opdrachten gaat onze voorkeur uit naar outsourcing. Het biedt een belangrijke dubbele garantie: enerzijds de kwaliteit van de Consultants en anderzijds de directe inzetbaarheid gedurende de gevraagde periode. Unique Career presenteert een grote dosis reactiviteit. Project Consultants worden kort en goed opgevolgd. De Careermedewerkers die wij reeds hebben mogen verwelkomen hadden bovendien steevast een topmentaliteit."

Patrick Knudde
Head Operations & Human Resources bij Isolava - Wielsbeke

“In de loop der jaren hebben we met Unique Career een fijne samenwerking opgebouwd. Unique Career is onze partner voor tijdelijke ondersteuning bij o.a. zwangerschapsvervanging en projecten. Unique Career staat ons steeds met raad en daad bij in de zoektocht naar de meest geschikte medewerkers. Kortom, de samenwerking met Unique Career is ‘uniek’!” 

Sophie De Luyck
HR Manager bij Panasonic​ - Asse

"Onze Project Consultant, Marlies werd ingeschakeld naar aanleiding van een dringende nood op onze sales afdeling. Marlies zorgt voor creativiteit & heeft zich ook reeds op andere afdelingen zeer nuttig gemaakt. Een manusje-van-alles van alles noem ik ze wel eens. Ze is zeer flexibel en ondersteund ons op een correcte manier waar nodig. Wat voor Campine en al haar collega's misschien nog het fijnste is, is dat Marlies gewoon een vaste collega lijkt. Ze maakt echt deel uit van het team. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Unique Career."


Katrien De Seranno
HR Officer Talent Management - Beerse

"De samenwerking met Eline verloopt op een hele positieve en professionele manier. Eline is een hele vriendelijke, beleefde en plichtsbewuste dame. Ze heeft zich ontzettend snel ingewerkt in de functie. Je merkt echt dat ze al werkervaring had. Ook in het hele bedrijf heeft ze zich snel geïntegreerd. Ze heeft een goed contact met zowel de interne collega's als de vertegenwoordigers. Eline heeft een heel goed inzicht; ze denkt na over wat er van haar gevraagd wordt en durft kritisch te reageren. Als ze twijfelt over iets, stemt ze het liever nog eens extra af. Verder begrijpt ze de noden van de klanten ook heel goed; ze snapt wat er gevraagd wordt en welke opvolging dat nodig heeft. Ze neemt hiervoor haar verantwoordelijkheid en probeert ook zoveel mogelijk proactief te handelen. Ik heb echt niets aan te merken op de prestaties van Eline. Zij heeft nog maar eens bewezen dat de Project Consultants van Unique Career echt heel veel in hun mars hebben. Wij zijn echt nog nooit teleurgesteld geweest!"

Arte
Customer Service Coordinator - Zonhoven

"Verstrengde regelgeving binnen de financiële sector zorgt ervoor dat wij als partner in betaaloplossingen geconfronteerd worden met een tijdelijk sterke toename in werk. We zijn gebonden aan strakke deadlines waardoor snel schakelen noodzakelijk is. Unique Career voldoet aan bovenstaande eisen en biedt voor ons een kwalitatieve oplossing. We kunnen steeds rekenen op de beste consultants voor de job. Daarnaast merken we dat de kandidaat-consultants steeds goed gebriefd zijn over de projectinhoud en tevens op de hoogte zijn van onze bedrijfsactiviteiten en -cultuur. Naast de kwalitatieve instroom kunnen wij bij Unique Career rekenen op een correcte administratieve opvolging en hebben wij een vaste contactpersoon die een antwoord biedt op al onze vragen."

Emily Deroo
Head of HR CCV Belgium NV - Ieper