Projecten in verschillende domeinen

De functie die je invult, ziet er bij elk project weer anders uit. Je bent een toegevoegde waarde voor verschillende departementen in volgende domeinen.

Office Support

Office Support

Sales

Sales

Human Resources

Human Resources

Logistics, Purchase & Facilities

Logistics, Purchase & Facilities

Management Support

Management Support

Marketing Communications

Marketing Communications

Project Consultant bij Unique Career, wat houdt dat precies in?

Wie kan er beter vertellen over de werkervaring bij verschillende bedrijven dan onze Project Consultants zelf! We laten Pauline graag zelf aan het woord. Hij vertelt je meer over de hele Career-ervaring.

Lees meer

Jij als Project Consultant

Als Project Consultant bij Unique Career kan je helemaal verantwoord jobhoppen. Je combineert de afwisseling aan tijdelijke projecten met de voordelen & de zekerheid van een vast contract.

Verder krijg je dankzij de verscheidenheid aan projecten de kans om ervaring op te doen in verschillende domeinen & bouw je in no time een indrukwekkend cv uit. Je project duurt doorgaans 3 maanden tot 2 jaar, met een gemiddelde van 6 à 9 maanden.

Als medewerker van Unique Career is flexibiliteit je tweede natuur. Je bent multi-inzetbaar en je beschikt over de juiste drive om elk project succesvol af te ronden. Daarnaast vind je het niet erg om je Careercar te nemen naar bedrijven die op maximum een uurtje rijden van jouw woonplaats liggen. Tot slot beschik je over een goede talenkennis. Nederlands, Frans & Engels zijn een must. Spreek je nog vlot een andere taal? Dan is dat zeker een pluspunt!

Project Consultants aan het woord

“Dankzij Unique Career heb ik al binnen verschillende sectoren kunnen werken. Hierdoor heb ik een beter beeld van wat er allemaal speelt op de arbeidsmarkt en heb ik me kunnen ontwikkelen tot een veelzijdig inzetbare werkkracht.”

Eileen Alarcon y Zurdo
Advanced Consultant

"Dankzij Unique Career heb ik al veel sectoren, bedrijven en functies mogen ontdekken. Ik blijf leren en groeien. Dankzij het meterschap kan ik bovendien mijn ervaringen delen met nieuwe Project Consultants."

    

Elke De Ridder
Expert Consultant

"Door de ervaring tijdens verschillende projecten, heb ik, dankzij Unique Career, mezelf kunnen ontwikkelen en voel ik me klaar om een meerwaarde te bieden in uiteenlopende functies. Het leren van collega's geeft me de kracht om telkens opnieuw te beginnen in een ander bedrijf.”

Dries Sabbe
Expert Consultant

“Als Project Consultant krijg je de unieke kans om dagelijks enorm veel bij te leren van de verschillende functies, bedrijfsculturen en mensen die je ontmoet. Een nieuw project is een nieuwe gelegenheid om je talenten in de verf te zetten die je op korte tijd hebt kunnen ontwikkelen met de ondersteuning van Unique Career als werkgever.”

Elien Verheijen
Project Consultant

“Bij Unique Career kreeg ik de kans om van starter naar multifunctioneel inzetbare medewerker tot expert te groeien.”

Lies Berkein
Expert Consultant

“Bij Unique Career kreeg ik de kans om als onbeschreven blad te beginnen en gaandeweg mijn talenten te ontdekken en ontwikkelen."

Jurgen Neven
Expert Consultant

Onze Community

Ook al zitten Project Consultants vaak niet in hetzelfde gebouw, we proberen bij Unique Career toch te streven naar verbondenheid & een goede vibe. Dit doen we door de organisatie van verschillende events doorheen het jaar. Een ideaal moment om je collega-Consultants te moeten. We hebben eveneens zowel interne als externe social media platforms om foto's, verhalen & successen te delen.

Let's get together  

Je carrière schiet als een komeet de lucht in. Maak zeker eens tijd voor een tussenlanding om je collega-Consultants beter te leren kennen. Snowboarden, skiën, lasershooten, dansen of gewoon genieten van lekkere cocktails?  Bij Career organiseren we een heel jaar door evenementen om het Career-gevoel te boosten.

Lees meer

Je Career peter of meter

Een nieuwe job zorgt voor een heleboel kriebels. Er komt heel wat leuks op je af. Geen zorgen, ervaren Project Consultants nemen je op sleeptouw. Praktische tips vergaren, ideeën uitwisselen, vragen om feedback of gewoon wat gezellig bijbabbelen. Je Career meter of peter staat, zoals dat hoort, altijd voor je klaar.

Lees meer

De letter T van Talent

Hoe je het ook draait of keert, talent past perfect binnen de discussie van nature vs. nurture. Wie weet ben je geboren met het vermogen om iedereen te doen lachen, of misschien heb je gestudeerd om culinaire meesterwerken op tafel te kunnen zetten. Ongeacht de oorsprong van je talent is er bij Unique Career altijd wel iemand die het ziet en die het waardeert...

Lees meer

Contacteer ons

Heb je vragen? Onze recruiter Jasmien beantwoordt ze graag! 

   +32 2 431 51 11

   Projectsourcing@unique.be

Stel je kandidaat

Klaar voor een nieuwe missie? En heb je vooral veel zin om te starten in een gevarieerde job waarin groei en opleiding centraal staan? Solliciteer dan vliegensvlug en word regisseur van jouw carrièreplan!

Solliciteer nu

Volg ons op sociale media