Waarom kiezen voor Unique Career

Begeleiding op maat

Bij Unique Career geloven we in de onschatbare waarde van gemotiveerde medewerkers & daarom voorzien we persoonlijke opvolging voor elke Consultant. Onze groei gaat samen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt niet voor ons, we werken samen mét jou!

Ontdek je talenten

Verantwoord jobhoppen & aan de hand van pittige projecten proeven van wat de bedrijfswereld te bieden heeft? Je start bij Unique Career meteen met een vast contract & dankzij de verscheidenheid aan projecten ontdek je op korte tijd je persoonlijke interesses & talenten.

Boost je carrière

Bij Unique Career kan je dankzij verschillende projecten proeven van verschillende domeinen. Je bouwt er niet alleen een indrukwekkende CV mee op, maar je ontdekt & ontwikkelt ook je eigen talenten. Klaar om je kennis te verrijken?

Stel je kandidaat

Pas afgestudeerd en klaar om een blitzstart in je carrière te maken? Of heb je al enkele jaren werkervaring en ben je toe aan een nieuw avontuur? Mik je op een gevarieerde job waarin je écht het verschil kan maken? Bij Unique Career krijg jij het stuur in handen. Ready? Set. Go!

Ik wil solliciteren

Great Place to Work?
Unique Career strikes again!

The word is out: Met veel trots ontvangt de Unique Starbrand, waarvan Unique Career deel uitmaakt, het certificaat van Great Place to Work! Dit met de hoogste score ooit! Een belangrijke bekroning, die bevestigt dat onze collega’s zich goed voelen op de werkvloer, ook in uitdagende coronatijden. Fier op onze teams!

Lees meer

Onderzoek KdG Hogeschool & Career

Karel de Grote Hogeschool en Unique Career bundelden de krachten in een grootschalig onderzoek naar de noden en verwachtingen van young professionals. Het resultaat? Na een onzeker coronajaar staan studenten opnieuw te trappelen om hun carrière te lanceren. Toch zijn er nog heel wat twijfels en struikelblokken die hun zoektocht naar een eerste job belemmeren. We sommen de belangrijkste inzichten voor jou op.

Lees meer

Talent Academy

Bij Unique Career streven we met onze Talent Academy naar levenslang leren. We bieden verschillende opleidingen aan om jou te doen groeien als Project Consultant. Ontdek waarom dit unieke opleidingstraject helemaal jouw ding is. 

Ontdek meer


Unique Career Community

Een goede werksfeer vinden we bij Unique Career belangrijk. Ook al zitten veel collega's fysiek bij andere toppartners, we organiseren op verschillende momenten leuke evenementen om het Unique Career Team & je collega Project Consultants te ontmoeten & ervaringen uit te wisselen.


Ontdek meer

Onze toppartners

Pittige projecten om te proeven van wat de professionele wereld te bieden heeft?
 We laten Project Consultants vertellen over de ervaring die ze opdeden bij onze partners.

Contacteer ons

Heb je vragen?
Onze recruiters Jasmien & Charlotte
beantwoorden ze graag! 

   +32 2 431 51 11

   Projectsourcing@unique.be

Stel je kandidaat

Klaar voor een nieuwe missie? En heb je vooral veel zin om te starten in een gevarieerde job waarin groei en opleiding centraal staan? Solliciteer dan vliegensvlug en word regisseur van jouw carrièreplan!

Solliciteer nu

Volg ons op sociale media