Waarom kiezen voor Unique Career

Begeleiding op maat

Bij Unique Career geloven we in de onschatbare waarde van gemotiveerde medewerkers & daarom voorzien we persoonlijke opvolging voor elke Consultant. Onze groei gaat samen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt niet voor ons, we werken samen mét jou!

Ontdek je talenten

Verantwoord jobhoppen & aan de hand van pittige projecten proeven van wat de bedrijfswereld te bieden heeft? Je start bij Unique Career meteen met een vast contract & dankzij de verscheidenheid aan projecten ontdek je op korte tijd je persoonlijke interesses & talenten.

Boost je carrière 

Bij Unique Career kan je dankzij verschillende projecten proeven van verschillende domeinen. Je bouwt er niet alleen een indrukwekkende CV mee op, maar je ontdekt & ontwikkelt ook je eigen talenten. Klaar om je kennis te verrijken? 

De maand oktober kleurde Pink bij Unique Career

Borstkanker is een topic dat Unique Career nauw aan het hart ligt. Elke dag krijgen tientallen vrouwen de vreselijke diagnose te horen. Al enkele jaren zijn we trotse sponsor van Pink Monday, één van de vele initiatieven van Pink Ribbon waarop de terugkeer naar de werkvloer na een langdurige afwezigheid wegens ziekte, extra in de verf wordt gezet. Daarom kleurde oktober helemaal Pink bij Unique Career. Een maand lang wilden we medewerkers, klanten en uitzendkrachten sensibiliseren voor de preventie en opsporing van borstkanker.

Lees meer

Kick Off 10 Years Career

What a night to remember! Unique Career blaast dit jaar 10 kaarsjes uit!
Onze consultants hebben dit alvast goed gevierd en ze hebben bewezen dat ze kunnen dansen, zingen en swingen als de beste! Met Gitte Peeters als our leading lady, een geweldig team en meer dan 200 Project Consultants zijn we klaar om de volgende 10 jaar minstens even hard en nog harder te knallen!

Talent Academy

Bij Unique Career streven we met onze Talent Academy naar levenslang leren. We bieden verschillende opleidingen aan om jou te doen groeien als Project Consultant. Ontdek waarom dit unieke opleidingstraject helemaal jouw ding is. 

Ontdek meer

Unique Career Community

Een goede werksfeer vinden we bij Unique Career belangrijk. Ook al zitten veel collega's fysiek bij andere toppartners, we organiseren op verschillende momenten leuke evenementen om het Unique Career Team & je collega Project Consultants te ontmoeten & ervaringen uit te wisselen.

Ontdek meer

Onze toppartners

Pittige projecten om te proeven van wat de professionele wereld te bieden heeft? We laten Project Consultants vertellen over de ervaring die ze opdeden bij onze partners.

Contacteer ons

Heb je vragen?
Onze recruiter Jasmien beantwoordt ze graag!

   +32 2 431 51 11

   Projectsourcing@unique.be

Stel je kandidaat

Beschik je over een uitstekende talenkennis, is flexibiliteit je tweede natuur & sta je te popelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij een match made in heaven! Droom even weg, solliciteer & word Project Consultant.

Solliciteer nu

Volg ons op sociale media