Met de vaccinatiecampagne volop aan de gang, tellen we ongeduldig af naar het post-coronatijdperk. Alle signalen wijzen richting september als hét moment om de sluizen van ons sociaal leven opnieuw te openen. Fingers crossed!

Maar misschien laat dat langverwachte vooruitzicht zich nu al voelen binnen uw bedrijf. Na een bewogen periode willen uw werknemers op adem komen. Stromen de vakantieaanvragen voor het najaar stilaan binnen? Twijfelt u of u al deze afwezigheden kan opvangen?

Wij kunnen u helpen!

Unique Career voorziet uw onderneming van extra zuurstof. Terwijl uw collega’s genieten van een welverdiende vakantie, garanderen onze project consultants tijdelijk de continuïteit binnen uw bedrijf. Hyperambitieus, hoogopgeleid én met tonnen goesting: deze toptalenten hebben een eerste werkervaring op zak, of staan te trappelen om de arbeidsmarkt te veroveren. Ze werken zelfstandig, leggen de lat hoog en bieden onberispelijke ondersteuning. Zo zet u maximaal in op het mentaal welzijn van uw werknemers!

Heeft u een tijdelijke opdracht voor ons op bachelor- of masterniveau? Super! Onze expertisedomeinen zijn breed, onze consultants zijn buitengewoon veelzijdig. Bezorg ons uw vacature en wij trekken alle registers open om de perfecte match te vinden.

Ja, ik wil extra ondersteuning >>