Gratis webinar: 
Welzijn op de werkvloer

Uw medewerkers zijn het kloppende hart van uw onderneming. En net daarom is investeren in hun welzijn een absolute must! Wilt u maximaal inzetten op het werkgeluk van uw personeel? Unique Career bundelt de krachten met keynote speaker Ann De Bisschop voor een gratis webinar op dinsdag 20 oktober. Een boeiende sessie boordevol inzichten rond het welzijnsbeleid!

Welzijn op de werkvloer

Een gezonde werkomgeving creëren, is meer dan flexibele uren invoeren. Want hoe stippelt u een realistisch welzijnsbeleid uit? Hoe zorgt u voor een optimale mentale balans? Wat houdt een efficiënte vergaderpolicy in? Welke rol speelt de zaakvoerder en wat zijn de verantwoordelijkheden van de medewerker zelf? Tijdens het webinar ‘Welzijn op de werkvloer’ neemt Ann verschillende vraagstukken onder de loep. Hierbij vertrekt ze vanuit een proactief en strategisch 5G-beleid: enkel met Gezonde, Gelukkige, Gemotiveerde, Getalenteerde en Geïnformeerde werknemers bent u als organisatie klaar voor de toekomst. Reken op een heleboel praktische tips en tricks die u meteen kan toepassen!

Ann De Bisschop: autoriteit met hands-on aanpak

Meer dan 25 jaar media-ervaring en diverse directiefuncties: Ann weet perfect hoe het er in een groot bedrijf aan toe gaat. Het klimaat is competitief, het ritme ligt hoog en de druk is immens. Een situatie die bij veel werknemers zijn tol eist! En dat moet anders. Haar eerste boek ‘Aftellen naar maandag’ richtte zich vooral tot de medewerkers zelf. Met haar tweede boek, ‘Wellbeing = winst’, start ze de dialoog met bedrijfsleiders en managers. Haar authentieke en hands-on aanpak zet elke onderneming op weg naar een warm, maar waterdicht welzijnsbeleid.  

Wanneer?

Op 20 oktober om 13u.

Wilt u deelnemen?

Fijn! Al wat u moet doen, is inschrijven via onderstaande link. Na inschrijving krijgt u de deelnamelink doorgestuurd.

Ja, ik schrijf me gratis in!

Meer weten?

Heeft u bijkomende vragen of opmerkingen?
Wenst u meer informatie? Contacteer ons gerust via marketing@unique.be. Wij helpen u met veel plezier verder!