Kandidaten

Een mooi diploma op zak? Je beschikt over een uitstekende talenkennis, flexibiliteit is je tweede natuur en je staat te popelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan ben je bij Unique Career helemaal op de juiste plaats. Samen met een 150-tal ‘unieke’ collega’s krijg je de kans om aan de hand van pittige projecten te proeven van wat de professionele wereld te bieden heeft. Je talenten aanscherpen, je passies ontdekken én waardevolle ervaring opdoen? Dat kan allemaal als projectconsultant bij Unique Career.  

Waarom kiezen voor Unique Career 

Bij Unique Career geloven we in de onschatbare waarde van goede en gemotiveerde werknemers. We vinden het erg belangrijk om onze consultants elke dag opnieuw uit te dagen, te begeleiden en te motiveren. Een consultant die na enkele maanden boven zichzelf uitstijgt? Daar doen we het voor. Je werkt niet vóór ons, we werken sámen met jou!

Sectoren

Van customer service en HR tot logistiek en marketing. Bij Unique Career kan je dankzij onze projecten proeven van verschillende sectoren. Je bouwt er niet alleen een indrukwekkende CV mee op, je ontdekt en ontwikkelt vooral je eigen talenten.

Extralegale voordelen

Wie hard werkt, moet beloond worden. Daarom voorzien we bij Unique Career naast een marktconform salaris een erg mooi voordelenpakket met onder andere een bedrijfswagen, tankkaart en maaltijdcheques.

Ontdek je talenten

Verschillende projecten met de zekerheid van een vast contract? Dat kan bij Unique Career. Dankzij de verscheidenheid aan projecten ontdek je op korte tijd je persoonlijke interesses en je talenten.

Begeleiding op maat

Onze groei wordt getekend door jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom zorgen we voor projecten die je uitdagen en waar je kan bijleren. Daarnaast geniet je van een persoonlijke opvolging door onze HR Business Partners die je voorzien van opleidingen op maat!

Jouw traject bij Career

Van check in tot onboarding

Unique Career gelooft dat de juiste persoon in de juiste functie wonderen kan verrichten. Daarom doorloop je bij ons een uitgebreide selectieprocedure. Na een telefonische screening waarin jouw wensen en competenties afgetoetst worden, nemen we enkele online testen af om je talenkennis en officevaardigheden te meten. In een derde fase nodigen we je uit voor een competentiegericht interview. Is er een match? Dan doen we jou een contractvoorstel!

#1

Je eerste jaar bij Career

Je contract is getekend? Mooi! De volgende stap is om samen met jou op zoek te gaan naar een project dat bij je past. Na een welkomsdag en een stevige sollicitatietraining stellen we je voor op projecten die matchen met jouw persoonlijkheid en competenties en voor je het weet ben je aan de slag. Daarenboven geniet je in je eerste jaar bij ons van verschillende opleidingen aan onze Talent Academy.


#2

Op naar senior consultant

Wie kan blijven groeien, blijft gemotiveerd. Daarom voorzien we ook na je eerste jaar als project consultant verschillende opleidingsmogelijkheden. Naast de vaste businessclass en masterclass opleidingen in je tweede en derde jaar bij Unique Career, krijg je de kans om specifieke opleidingen op maat van je project te volgen. Of het groeiproces hierna ophoudt? Uiteraard niet! Na afloop van dit traject krijg je de kans om senior consultant te worden.

#3

Consultants aan het woord

“Bij elk project houdt Unique Career een nauw contact met mij en ondersteunen ze waar nodig.”

Lies Berkein
Senior Consultant Lees meer >

“Dankzij mijn collega’s leerde ik Unique Career kennen. Een uniek concept voor pas afgestudeerden.”

Marieke Poriau
Project Consultant Lees meer >

“Bij Unique Career kreeg ik de kans om als onbeschreven blad te beginnen en gaandeweg mijn talenten te ontdekken en ontwikkelen.”

Jurgen Neven
Senior Consultant Lees meer >

Interesse gekregen? Contacteer ons nu!