A Unique Career starts here

Na een geweldige en leerrijke stage op de marketingafdeling was het tijd om Unique vaarwel te zeggen. Of toch niet? Dankzij mijn collega’s leerde ik Unique Career kennen. Een uniek concept voor pas afgestudeerden. Een ervaring opdoen in verschillende sectoren door te werken in verschillende bedrijven? Dat is hoe je Unique Career het best kan omschrijven in één zin. Ik was dan wel afgestudeerd, maar had nog geen concreet idee over mijn toekomstige job. Het klonk dan ook als muziek in mijn oren om te werken als project consultant. Bovenop een afwisselend en leerrijk werktraject, geniet je van een mooi pakket extra legale voordelen. Jong en zeer benieuwd naar het onbekende 

Je bent jong, leergierig en je wilt wat bereiken in het leven. Met deze ingesteldheid heb ik mijn stageperiode aangevangen. Na 3 maanden kwam het einde in zicht en begon er een nieuw hoofdstuk, namelijk Unique Career. Unique Career maakt naast Receptel  en Express Medical eveneens deel uit van de Starbrand Unique.  Flexibiliteit en afwisseling zijn zaken die ik in een job zoek. De keuze voor een job als projectmedewerker was dus snel gemaakt. De verschillende functies die je als consultant mag uitoefenen schrikken mij niet af. Het draait niet altijd om kennis en ervaring, maar eveneens om attitude en meer bepaald, een positieve werkhouding. Het geheim achter een geslaagd project wordt bepaald door verschillende factoren. Het is belangrijk om jezelf heel de tijd uit te dagen, durf het onbekende te verkennen. Een leuk bedrijf en fijne collega's geven de ervaring uiteraard nog extra pit! 

Starten met een knal 

Mijn professionele carrière is in een sneltempo gestart. De proclamatie was nog maar net voorbij of ik kon al opstarten bij Deutsche Bank. Of ik enige ervaring had in de bankensector? Totaal niet, maar dat schrikte mij niet af om deze fantastische uitdaging aan te gaan. Ondertussen zit ik al meer dan 3 maanden op dit project en werk ik als customer advisor. Dankzij Unique Career ontdek je niet alleen verschillende sectoren, maar ontplooi je ook je eigen talenten. Daarnaast krijg je de kans om je sociaal netwerk uit te breiden met veel interessante en kwalitatieve contacten. Zo zie je maar dat ervaring niet altijd het belangrijkste is. Als er zich kansen voordoen moet je die vooral grijpen. Af en toe een kleine sprong in het onbekende kan geen kwaad. Tot slot werk je voor verschillende bedrijven en al die grote namen staan toch maar mooi op je cv. 

Een carrière bij Unique Career? Ik raad het iedereen aan. Heb je nog een vraag voor mij? Stuur me gerust een connectieverzoek via LinkedIn. Ik beantwoord met plezier al je vragen. Heeft mijn verhaal je curiositeit aangewakkerd en ben je klaar voor een knallende carrière? Solliciteer dan nu. 

Solliciteer 

Interesse gekregen? Contacteer ons nu!