Klaar voor het avontuur van je leven? Waar wacht je nog op? 

Wil je na de examens heerlijk genieten van een avontuurlijk reisje? Of ga je voor wat Netflix & chill? Start als project consultant en krijg een reischeque van SRPRS.me of een Netflix abonnement. Kan het nog beter? Ja hoor, want als starter zit er meteen heel wat aan te komen. Voel je reeds enige nieuwsgierigheid? Top, dan beginnen we eraan!

Oog voor Talent 

Droom jij ook van een carrière aan de top? Dat komt goed uit, want bij Career reiken we de nodige bagage aan om de queeste naar boven te vereenvoudigen. Is je rugzak al goed gevuld of heb je er net eentje gekocht?  Bij Unique Career krijg je carrièrebegeleiding op maat in de vorm van onze Talent Academy. 

De Talent Academy dat werkt zo

Bij Unique Career staat jouw carrière en jouw ontwikkeling centraal. Met een groep aan goeie, hoogopgeleide consultants, kunnen we namelijk onze klanten het best bedienen én zorgen we voor vertrouwen, zodat we nog meer uitdagende projecten vinden voor onze meer senior consultants. Op regelmatige basis zal je tijdens je carrière van ons een uitnodiging krijgen om de volgende stap in je carrière te nemen. We voorzien volgende drie niveau’s:

Training Academy: verwelkoming, sollicitatietraining, klantgericht communiceren en timemanagement.

Business Class: een echt leiderschapsparcours met ‘Insights’, ‘Stressmanagement’, ‘Effectief communiceren’ en ‘Beslissingen beïnvloeden’.

Master Class: een kwalitatief programma dat aansluit op de Business class. Dit opleidingstraject is een echte springplank voor jouw carrière.

Daarnaast zorgen we natuurlijk ook voor een mooi loon aangevuld met heel wat extralegale voordelen. Je begint aan je nieuwe avontuur  als project consultant met een echte Careercar, een tankkaart, een gsm-abonnement, maaltijdcheques en een onkostenvergoeding. 

Aan het eind van de Business en Master Class, heb je er niet alleen een leerrijke en leuke periode opzitten, omdat je de opleiding volgt met een groep gelijk gestemden, heb je er een hoop nieuwe collega-vrienden bij én krijg je een officieel diploma.

Waar wacht je nog op?

Trek je (wandel)schoenen aan en teken vandaag nog je contract bij Unique Career
We trakteren je graag op een Netflix-abonnement of een SRPRS.me reischeque. 

Overtuigd? 

Stuur je CV & motivatie naar projectsourcing@unique.be.  

Meer weten over de actievoorwaarden? Klik HIER

Interesse gekregen? Contacteer ons nu!