Project Team

Ieder bedrijf is anders georganiseerd, maar het kapitaal van uw onderneming zijn de professionals die er werken. Afhankelijk van uw specifieke behoefte, stelt Unique Career u de juiste projectmedewerkers uit hun team voor. U kan voor de hele projectduur beroep doen op onze zorgvuldig gescreende medewerkers.

Sectoren

Unique Career bestaat uit een team van 150 experts. Onze projectmedewerkers zijn meteen operationeel dankzij hun opleiding en aanpassingsvermogen. Ze hebben ervaring in een breed spectrum vakdomeinen zoals Office Management, Sales, Customer Service, Marketing & Communicatie, Human Resources, Aankoop & Logistiek. Bevindt uw bedrijf zich in één van deze sectoren? Dan vindt u bij ons de geknipte medewerker.

Contacteer ons

Pareltjes

De projectmedewerkers van Unique Career zijn de pareltjes binnen de arbeidsmarkt. Zij bezitten minimum een bachelor-diploma en zijn vlot drietalig. Naast deze minimumvereisten doorlopen zij een grondige screening om te bekijken of zij helemaal binnen het Careerplaatje passen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk proactieve en professionele medewerkers die houden van uitdaging en flexibiliteit. Bij Unique Career starten ze met de zekerheid van een contract van onbepaalde duur een parcours vol uitdagende projecten, opleidingen en groeimogelijkheden.

Contacteer ons

Interesse gekregen? Contacteer ons nu!