Maatwerk

Sluit onze vaste formule van projectconsultants niet helemaal aan bij de noden van uw bedrijf? Niet getreurd, Unique Career zoekt maar al te graag naar een oplossing op maat. Van ad-hocmedewerkers en freelancers tot een Try & Hire formule, we vinden steeds een formule die bij u past.

Rekrutering voor uw bedrijf

Unique Career trekt ook de kaart van maatwerk. Binnen onze vaste ploeg van 150 medewerkers zitten stuk voor stuk uitstekende kandidaten. Maar bent u op zoek naar kandidaten met een specifieke ervaring of achtergrond voor uw tijdelijke vacature? Wij starten graag voor u een zorgvuldige selectie op na een grondige analyse van uw vacature of tijdelijke behoefte. Wij stemmen het talent af op uw vraag.

Contacteer ons

Try & Hire

Onze vaste consultants gaan na de opdracht bij uw bedrijf aan de slag bij een ander bedrijf. Weet u zeker dat u op termijn een vaste vacature hebt? Dan werken we graag met de formule Try & Hire. Na een grondige profielanalyse selecteert Unique Career de geknipte kandidaat. De medewerker werkt voor een afgesproken periode via de outsourcingsformule van Unique Career bij uw bedrijf. Na een positief verloop, treedt de medewerker vast in dienst binnen uw organisatie.

Contacteer ons

Freelance

Naast onze vaste ploeg van medewerkers heeft Unique Career een uitstekend contact met heel wat freelance medewerkers. Zoekt u een specifieke expertise voor een tijdelijke periode? Weet u niet meteen waar en hoe de zoektocht naar een freelance medewerker te starten? Unique Career biedt u de mogelijkheid om via dezelfde transparante manier van werken een freelance medewerker aan te bieden. Zo heeft u voor een tijdelijke periode de juiste expertise in huis.

Contacteer ons

Interesse gekregen? Contacteer ons nu!