Bedrijven

Waarom kiest u voor een partnership met Unique Career?

unicef
Wij zorgen voor een goede opvolging tijdens de duurtijd van het project  

unicef
Wij stemmen de talenten van onze medewerkers af op uw specifieke vraag, waarbij maatwerk mogelijk is  

unicef
Wij kiezen voor een partnership op lange termijn met onze klanten en medewerkers  

waardend996f332cf886eb09f1bff000000717f
Wij hebben een team van 150 zorgvuldig gescreende projectconsultants  

Zoekt u een projectconsultant?

Heeft uw bedrijf nood aan professionals die mee hun schouders komen zetten onder uw project of afdeling? Met een team van 150 medewerkers zorgt Unique Career voor continuïteit in uw organisatie. Onze medewerkers zijn experts met een ruime knowhow, de juiste ervaring en een brede set business skills.

Lees meer

Wij werken op maat

Vindt u niet meteen een expert in ons team van vaste medewerkers? Zit uw bedrijf in een specifieke nichemarkt? Bent u op zoek naar meerdere profielen voor een tijdelijk, maar groot project? Unique Career streeft naar kwaliteit en werkt graag een voorstel uit op maat. Wij starten hierbij met een grondige intake van de noodzakelijke competenties binnen het profiel en gaan ad hoc op zoek naar de juiste kandidaten.Zo kan u bijvoorbeeld via Unique Career met een freelancer in zee aan.

Lees meer

Een specialist nodig?

U bent voor uw bedrijf op zoek naar extra medewerkers? Wij bieden u een oplossing op maat dankzij onze verschillende formules. Wenst u graag meer informatie over de beschikbare profielen of onze manier van werken? Neem dan gerust contact op.

Contacteer Unique Career

Zin om met ons samen te werken?