Een financiële goal van € 2500? Doe mee aan onze EK-actie!

Een maand lang kleurt het hele land weer zwart-geel-rood, want de Rode Duivels nemen deel aan het EK voetbal. De verwachtingen zijn hooggespannen, de spelers staan op scherp. Tijdens het WK in 2018 scoorden ze maar liefst 16 keer. Doen ze het kunstje dit jaar over? Dan sla jij misschien een financiële dubbelslag! 

15 doelpunten, 1 bonus van € 2500 

Met onze spannende EK-challenge geeft Unique Career je een interessante pass. Als onze nationale ploeg minstens 15 keer scoort, maak je kans om jouw maandloon te verdubbelen. Beantwoord onze schiftingsvraag om te participeren. Kan jij het aantal deelnemers aan onze actie het best inschatten?  Dan koppen we een brutobedrag van maar liefst € 2500 (incl. btw) jouw richting uit.

Ik doe mee!

Check? Surf naar onze FB pagina, like onze pag. en deel gerust! Je kan meedoen met de EK-actie van 11/06 t.e.m. 11/07. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd. Vergeet niet de voorwaarden en het reglement te lezen.

Nog meer kansen om te scoren!

En daar stopt het niet, want Unique Career geeft je nog een financiële assist met de ‘Bring a friend’-actie. Waan jezelf recruiter, dribbel door je netwerk en schuif een interessant profiel naar voren voor 31/7. Presteert jouw kandidaat minstens 450 uren bij één van onze klanten? Dan belonen we jouw magnifieke voorzet met een premie van € 300. 

Meer weten over de ‘Bring a friend’-actie >>